KaapeliTV FOX HD ja NatGeo HD pätkii

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

pmatil

Huoltovalikon jäsen
Laitteisto
VU+ Duo 4k + 1 x FBC DVB-C :: OpenVIX 5.2.045 (pääkone) // VU+ Duo2 + 1 x Dual DVB-C :: OpenVIX 5.1.024 (varalla) // Elisan kaapeliverkko PK-seutu
Kummaa pätkimistä ilmennyt viime kuukausina ja toistaiseksi havaittu vain kanavilla FOX HD ja NatGeo HD. Kumpikin on täällä Elisan kaapeliverkossa ja linkitetyn kortin takana. Saman kortin takana on myös Eurosport 1 HD, jossa en ole havainnut lainkaan pätkimistä.

Yritän nyt haarukoida missä päässä vika on. Mikään muu kanava ei pätki Duo2:ssa ja signaalitasotkin ovat 99 % ja -laatu 95 %.

Pätkiminen menee siis näin: ensin katoaa ääni (kuva OK), sitten parin sekunnin kuluttua häviää kuva kokonaan (musta ruutu) ja n. 5 sekunnin päästä kuva ja ääni palaavat. Tätä tapahtuu pahimmillaan 5 minuutin välein. Pikselöitymistä ei esiinny, vaan kuva katoaa ja tulee takaisin "kerralla".

Selkein muutos viime aikoina on OpenVIX:n päivitys, mutta on se kumma jos se siitä on kiinni kun vika rajoittuu kahteen kanavaan. Voihan se olla että CI+-ajureissa on joku muuttunut.

PK-seudun Elisan kaapeliverkosta siis kyse.
 
Ylös