Esittely ja tarjous Huoltovalikon jäsenille

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

TeraStore

Huoltovalikon jäsen
Hei kaikki Huoltovalikkolaiset.

TeraStore on Intelin NUC Mini PC tuotteisiin erikoistunut pienyritys. Valikoimastamme löydät kaikki Intelin NUC tuotteet, jotka on mahdollista tilata käyttövalmiiksi asti asennettuina. Henkilökohtainen asiakaspalvelu ja asiakkaan tarpeen täyttävän ratkaisun toimittaminen on meille kaikkein tärkeintä.

Meillä on myös saatavilla erikoisempia NUC tuotteita, kuten Tranquil H22 passiivijäähdytetty Core i3/i5 NUC emolevyille tarkoitettu kotelo. Meillä on omat hankintakanavat erikoistuotteille Saksaan ja Englantiin ja meiltä kannattaa kysyä myös muita kuin verkkokaupassamme näkyviä tuotteita (esim. autokäyttöön).

Yrityksen taustalla on pitkäaikainen tietotekniikkaharrastus- ja työhistoria. Harrastuksen kautta erilaiset HTPC-ratkaisut ovat meille erittäin tuttuja ja autammekin mielellämme oikean ratkaisun määrittelyssä. Erikoisosaamistamme Intel NUC laitteistojen lisäksi on Plex- ja XBMC -pohjaiset kodin mediatoistoratkaisut.

Tässä Huoltovalikon osiossa voit esim. esittää meille kysymyksiä tai antaa palautetta tuotteisiin tai verkkokauppaamme liittyen.

Verkkokauppamme löydät osoitteesta terastore.fi

Tarjous Huoltovalikon jäsenille
Kuponkikoodilla terastore-stncf9gt saat 25eur alennuksen kaikista yli 200eur tilauksista. Koodin voit syöttää ostoskorissa. Ei käyttömäärärajoitusta, voimassa normaalihintaisille tuotteille.

Terveisin,
Henri
terastore.fi
 
Ylös