Kysymys- ratkaistu Duo meni puolikuolleeksi 8k-tallennuksessa

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

pmantynen

Tuki-jäsen
Tuki-jäsen
Sijainti
Forssa
Laitteisto
Vu+ Duo (sat), Vu+ Solo2 (sat) + 2x Sundtek USB, lautaset: T90, Gibertini 150 (polarmount), Gibertini 100 (diseqc-moottori)
Tilanne on tosiaan nyt sellainen, että Duo (ei siis Duo2) ei tunnu nousevan pystyyn millään konstilla. Jotain pientä vielä voisi kokeilla. Ainakin /etc/enigma2-kansion siivota, jos siellä on jotain. Otin irti myös verkkokaapelin ja sisäisen levynkin; ei vaikutusta. Normaali startti menee niin pitkälle että ruudun resoluutio vaihtuu ja starttikuva tulee . Sitten vasempaan yläkulmaan tulee pyörivä VIX-logo ja sittenbkatoaa. Sama tuntuu toistuvan maailman tappiin. PuTTY:llä. Kaatui siis 8k tallennukseen, mutta Shieldillä striimattuna tuli jotain stillkuvina .

Toisaalta, ehkä kuitenkin on jotain rautavikaakin, kun ei edes USB-flässäys onnistu. Alkaa kyllä lukea tikkua eli näytölle tulee Reading USB . , mutta ei sekään etene mitenkään. Tikku on sama, mikä ainakin viimeksi toimi OK sisältäen .038 OpenViX:n.

Olisko tuo 8k-kokeilu ollut liian rankka, kun on aika kuuma sisälläkin. Eli onko jotain poksahtanut ylikuumenimisen takia. Kylmäspraykäön ei tunnu auttavan .
 
Ylös