Sivustoa
sponsoroi SatShop.fi

Dreamboxin epäviralliset firmwaret

Viestiketju osiossa 'Dreambox' , aloittajana anttist2, 09.05.2003.

 1. anttist2

  anttist2 Huoltovalikon jäsen

  Tässäpä voitaisiin herätellä pientä keskustelua Dreamboxin firmwareista. Kertokaapa muutkin näkemyksiänne ja kokemuksianne aiheesta.

  Ranskalaiset ovat julkaisseet Sandbox Eclipsen, joka on huomattavasti parempi kuin pahasti epäonnistunut Sandbox Sunrise. Eclipse vaatii aina kovalevyn tai Compact Flash kortin. Tänä viikonloppuna pitäisi tulla ensimmäinen korjauspaketti, joka fiksaa pahimpia bugeja. Puuhastelevat kovasti myös yhtäaikaisen CF ja HD käytön mahdollisemiseksi, jolloin käyttis olisi CF kortilla ja nauhoitukset HD:lla. Esitietojen mukaan korjauksen pitäisi fiksata myös niinkin "tärkeitä" osia firmwaresta kuin legendaarinen Doom ja Gameboy Advance emulaattori :) Firmwaressa on myös lähetty siinä mielessä terveille teille, ettei siihen sisälly emulaattoreita vakiona, ainoastaan valmius niiden asentamiseen. Pidemmän päälle emulaattoreilla ja varsinkin avaimilla varustetun firmwaren tekeminen lienee melko vaarallista hommaa eri salausfirmojen harrastaman piraattimetsästyksen vuoksi.

  Hyvä vaihtoehto on edelleen myös melko hyvin toimiva ja nopea Dr. Matrix 22/03/2003.

  P.S. uusimmissa virallisissa ja epävirallisissa Firmwareissa on valikkokielenä myös suomi. Kiitos kääntäjälle vaikka hieman kankeaa kieltä paikoitellen onkin.
   
 2. Ilman rekisteröitymistä näet vain viestiketjun ensimmäisen viestin.

Jaa tämä sivu