Digi-tv:n kanavanumerointi muuttuu

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

pipox

Rekisteröimätön kävijä
www.digita.fi:
Digi-tv:n kanavanumerointi muuttuu muutamien kanavien kohdalla 1.4. maanpäällisessä verkossa. Muutokset toteutetaan tuona päivänä aamupäivällä. Digi-tv-lähetykset ovat poikki muutosten edellyttämien teknisten töiden ajan. Lähetykset alkavat uudelleen noin klo 10.10. Jotta myös muuttuneet kanavat näkyisivät, on kuluttajien viritettävä digisovitin tai -televisio uudelleen muutosajankohdan jälkeen. Useimmat vastaanottimet etsivät kanavat automaattisesti; kuluttajan tarvitsee vain käynnistää kanavahaku. Joissakin vastaanottimissa haku on niin automaattista, ettei kanavahakua tarvitse tehdä erikseen.

Koko juttu:
http://www.digita.fi/digita_dokumentti.asp?path=1840;3793;1973;4466

Ja lisää
http://www.digita.fi/digita_dokumentti.asp?path=1840;3793;1973;4484

http://www.digita.fi/digita_dokumentti.asp?path=1840;3793;1973;4491

Osaan vastaanottolaitteista saattaa tulla häiriöita kuvaan, kuva voi hävitä kokonaan tai laite saattaa lukkiutua kokonaan. Lukkiutuneen laitteen saa takaisin toimivaksi käyttämämmä töpselin irti seinästä. Täysin lukkiutuneen laitteen joutuu lähettämään valmistajalle/maahantuojalle huoltoon.

Hieno homma. :lol:
Kellään sattunut noita jumiutumisia ? Jos on, muistakaan ettette joudu maksamaan itse mahdollista huoltokeikkaa.

Edited by pipox.. tuo Kuluttajavirasto juttu liittyi mtv3:n sekoiluihin. Ei pidä aina uskoa kaikkea mitä aamu uutisissa sanotaan, ilta uutise on viisaampia :oops:
 

pede

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Esbo
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 
Takaisin
Ylös