CANAL+ on toukokuun alusta viisi uutta kanavaa

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

satdigi

Huoltovalikon jäsen
CANAL+ on toukokuun alusta viisi uutta kanavaa. Pääkanava CANAL+ esittää viimeisimmät elokuvat, urheiluottelut ja tv-sarjat. Yhteensä neljä elokuvakanavaa takaa sen, että katsoja voi jokainen tasatunti valita uuden elokuvan. Uudella C MORE FILM -kanavalla esitetään suosikkielokuvia viimeisten 30 vuoden ajalta. Urheilufanit saavat kokonaan uuden urheilukanavan CANAL+ SPORTin, jossa esitetään enemmän otteluita ja urheilua - yhteensä tuplasti enemmän otteluita kuin aiemmin. CANAL+ -kanavien hinta ei nouse kanavien määrän kasvaessa. Maanpäällisessä digiverkossa näkyvät CANAL+, CANAL+ FILM 1 ja CANAL+ FILM 2 -kanavat. Satelliitti- ja kaapelijakelun piirissä olevilla asiakkailla näkyvät kaikki viisi uutta kanavaa.


Pääkanavalla esitetään joka kuukausi vähintään 25 ensi-iltaelokuvaa. Alkamisaika on kello 21.00. Toukokuu alkaa elokuvalla Taru sormusten herrasta: Kaksi tornia, joka esitetään heti trilogian ensimmäisen osan Taru sormusten herrasta jälkeen. CANAL+-kanava tuo ruutuun myös Englannin Valioliigan, NHL:n ja Serie A:n otteluita. Uusimmat tv-sarjat ovat ensi-illassa CANAL+:lla keskiviikkoisin aina kello 21.00. Tuolloin esitetään uusimmat jaksot kolmesta suosikkisarjasta. Toukokuun ohjelmistossa on uusimmat jaksot sarjoista Jäitä hattuun ja Monk.


CANAL+ FILM 1 on puhdas elokuvakanava, joka mahdollistaa useampia katselukertoja elokuville, jotka ovat olleet ensi-illassa CANAL+:lla. Parhaaseen katseluaikaan esitetään elokuvia joka toinen tunti: kello 20.00, 22.00 ja 24.00. CANAL+:lla ensi-illassa ollut elokuva tai sarja uusitaan kello 24.00 samana päivänä CANAL+ FILM 1 -kanavalla.


Elokuvien alkamisajat CANAL+ FILM 2 -kanavalla täydentävät CANAL+ FILM 1 -kanavan tarjontaa. Elokuvat alkavat kello 21.00 ja 23.00. CANAL+ FILM 2 takaa aidon elokuvanautinnon, sillä useita elokuvia esitetään 16:9-kuvaformaatissa ja uudella äänistandardilla Dolby Digital 5.1. CANAL+ FILM 2 -kanavalla esitetään edellisenä päivänä ensi-iltansa saaneet elokuvat ja sarjat kello 21.00.


C MORE FILM Täysin uusi elokuvakanava on todellisten elokuvanystävien kanava. Ohjelmisto koostuu 1970-, 80- ja 90-lukujen suosikkielokuvista. Kello 22.00 alkavat ensi-illassa elokuvat, kuten "Love Story", "French Connection", "Kuoleman kentät", "Maratoonari", "Chinatown", "Hotelli Firenzessä", "The Mission" ja "Onni".


Uuden urheilukanavan ansiosta esitettävien otteluiden määrä tuplaantuu aiempaan verrattuna. CANAL+ SPORT esittää yksinoikeudella Suomessa Englannin Valioliigan, NHL:n, Italian Serie A:n, Allsvenskanin, Elitserienin ja Norjan Tippeligaenin otteluita suorana lähetyksenä, jälkilähetyksenä ja uusintana. CANAL+ SPORT tarjoaa tulevaisuudessa myös uutuuslajeja, kuten moottoriurheilu, nyrkkeily ja golf.
 

TS65

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
lahti
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 

satdigi

Huoltovalikon jäsen
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 
Takaisin
Ylös