Äänestys/kysely AZBox Premium HD+

  • Viestiketjun aloittaja PNP
  • Aloituspäivämäärä
Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

PNP

Valvoja
Sijainti
Turku
Laitteisto
VU+ Ultimo 4K, Uno 4K, Solo 4K, Wetek Core
Eilen saapui odotettu paketti, ja tässä hieman alku mietteitä,

Paketista paljastui itse boxi, kaukosäädin + paristot, kiintolevyn ruuvit sekä ulkoinen virtalähde.
Virtalähteen sijoittaminen ulkopuolelle on todella hyvä valinta, varsinkin kun laitteen sisälle voi asentaa kiintolevyn. Näin sisäsen lämmön luulisi pysyvän kurissa, kun vielä takapaneelista löytyy tuuletinkin.

Paketissa.jpg

Takalevy.jpg

Takaa löytyy myös kattava liitinvalikoima, kuvassa oikealla virittimet DVB-S ja DVB-T, jotka ovat vaihdettavissa kuten esim. dreamboxeissa. Vieressä scart, komponentti ja ääni liitännät. Takaa löytyy myös verkkoliitin ja yksi USB2 liitin, näiden vasemmalle puolelle on vielä laitettu HDMI, joka nykypäivänä taitaa olla se perusliitin. Ethernet liittimen lisäksi verkotus onnistuu sisäisellä WLAN:lla.
Tuulettimen vasemmalla puolella on virtakytkin ja muuntajan liitin.

Laitteen vaihdettavat virittimet ovat saman tapaisia kuin dreamboxeissa ja helposti vaihdettavissa,

Viritin.jpg

Kiintolevyn lisäys on tehty todella yksinkertaiseksi, laitteen päällä on viidellä ruuvilla kiinnitetty luukku, jonka alla on kovalevy kelkka ja sata liittimet.

Kovalevyluukku.jpg
Kovalevykelkka.jpg
Kovalevy-paikallaan.jpg

Laitteessa on kaksi kortinlukijaa sekä CAM paikka, ne näkyvät oikealla ylhäällä. Vasemmalla ylhäällä näkyy flash muisti, joka on liitetty IDE liittimeen.

Etulevy.jpg
nappaimet.jpg

Laiteen ensivaikutelma on todella laadukas, ja ainakin alkuperäisellä imagella kuva ja ääni ovat erittäin hyviä, parempia kuin dreamboxissa. Enigma2:a en vielä ole testannut kunnolla.

Ohjelmisto testiä sekä alkuperäisestä että Enigma2:ta yritän saada aikaiseksi ensi viikolla.

Lopuksi vielä erittäin helppokäyttöisestä päivityksestä yksi kuva. Päivityksessä laitetaan yksi tiedosto usb tikulle, ja käynnistetään tikku kiinni, jolloin tulee päivitys valikko.

Paivitys.jpg
 

Liitetiedostot

Ylös