AZBox Enigma2 asennus ja paluu alkuperäiseen.

  • Viestiketjun aloittaja PNP
  • Aloituspäivämäärä
Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

PNP

Valvoja
Sijainti
Turku
Laitteisto
VU+ Ultimo 4K, Duo4k, Samsung 4k 65", AppleTV
Enigma2:n asennus aloitetaan lataamalla täältä uusin RTi image, kirjoitus hetkellä se on v1.0.
Edit 25.8.2011, suosittelen nyt käyttämään RTi 1.2:n GIT versiota, ehdottomasti paras tällä hetkellä ja kaikin puolin toimiva ja vakaa.
Edit 1.11.2011 nyt löytyy RTi 1.3.
Edit 27.12.2011 uusin on RTi 1.5.3.

Purettuasi paketin, löytyy sieltä AZUp ohjelma jolla Enigma2 asennetaan, sekä kansiot OfficiaToE2 ja BackToOfficial.
OfficialToE2 kansiosta löytyy patch.bin tiedosto, joka kopioidaan USB tikulle, sekä patch.e2 tiedosto joka asennetaan AZUp tai Jazup ohjelmalla. Varmista että olet asentanut uusimman version AZUp:ta, tai Mac ja linux käyttäjät uusin versio Jazup ohjelmasta, Jazup toimii toki myös windowsissa kunhan java on asennettuna.

Edit 1.11.2011 Jazup ei enää toimi uusimpien enigma2 kanssa, ainoa vaihtoehto on siis windows ja AZUp. AZUpista ei enää myöskään tule mukana kuin päivitetyt tiedostot, asennus pitää ensin tehdä tuollaisen vanhemman version mukana tulevalla asennusohjelmalla ja sitten kopioida uuden imagen mukana tulevat uudet tiedostot asennuskansioon.
Tuo asennuspaketti löytyy nyt kakkosviestin liitteenä.

Nyt voit aloittaa asennuksen, liitä boxi johdolla verkkoon jos se on normaalisti WLAN:lla, laita USB tikku azboxin USB porttiin ja käynnistä boxi uudelleen, käynnistyksen jälkeen tulee seuraava ruutu,

_DSC3257.jpg

Valitse siitä 1. USB

Seuraavaksi tulee ruutu jossa varmistetaan päivitys OK napilla, päivitys alkaa.

_DSC3260.jpg
_DSC3261.jpg
_DSC3262.jpg

Kun päivitys on valmis, boxi käynnistyy uudelleen. Älä poista USB tikkua vielä.

Boxin näyttöön tulee ensin teksti "Rescue mode" ja hetken päästä ip osoite,

_DSC3263.jpg
_DSC3264.jpg

Ota nyt ip osoite muistiin ja käynnistä AZUp ohjelma, syötä ip AZUp:iin ja paina "GO.", kun valintaikkuna pyytää valitsemaan tiedoston, hae äsken lataamasi patch.e2 tiedosto. Kun tämän asennus on valmis ja boxi käynnistynyt uudelleen, poista USB ja käynnistä takalevyn virtakytkimestä.

_DSC3267.jpg
_DSC3272.jpg

Boxin ruudulla alkaa näkyä suurenevia numeroita ja muutakin tekstiä, tv:ssä pitäisi tulla normaali Enigma2:n käynnistys ruutu. Lopulta Enigma2: asennusvelho käynnistyy. Nyt vain teet asetukset haluamiksesi ja laitat kanavahaun päälle. Enigma2 on nyt asennettu.

_DSC3284.jpg
_DSC3286.jpg
 
Ylös