Kysymys- ratkaistu AX HD51 puuttuvien osien löytämiseksi

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Vanha aloittelija

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Kaakonkulma, satamakaupunki
Laitteisto
AX 4KBOX HD51 image ViX 5.2.042, Vu+ Uno 4K image ViX 5.2.041
Ostin netin huutokaupasta AX HD51 digiboksin. Ilmoituksessa sonottiin, että kovalevy puuttuu. Ja sen voi lisätä. Menin halpaan. boksista puuttui kovalevyn lisäksi kovalevyn asentamiseen tarvittava kelkka ja levyn tarvitsemat virta- ja datakaapelit. Virtakaapelissa on muu kuin MOLEX -liitin. MOLEX-liittimellä olisi helppoa löytää Data-&virtakaapeli, mutta emolevyn virtaliitin on jotain mitä en tunnistanut.

Myyjä ei suostunut perumaan kauppaa.

Olen nyt etsinyt yllä mainittuja tarvikkeita netistä ja kyselemällä tietokonekaupoista koko talven ja kevään, mutta en ole löytänyt mitään, mikä kävisi emolevyn virtaliittimeen. En myöskään kovalevyn asennuskelkkaa.

Tietäisikö kukaan mistä em. tarvikkeet voisi saada? Paljonko ne maksaisivat suunnilleen?

Muuten AX HD51 toimii loistavasti. Nyt tallennan ohjelmia USB3 levylle. USB3 kuitenkin tökkii, jos tallennuksessa on enemmän kuin kolme (3) ohjelmaa yhtä aikaa. Siksi haluan sisäisen kovalevyn,

Jostain syystä VU+ Uno 4K pystyy tallentamaan USB3 kovalevylle jopa 8 ohjelmaa yhtä aikaa, sitten tulee USB3 rajoitukset vastaan. Tietääkö kukaan mistä tuo ero johtuu? Molemmissa on saman merkkinen 2 Teran SSD-kovalevy, jolle voi kirjoittaa 560 megaa sekunnisssa.

PS. Tämä huoltovalikkko on loistava. Täältä olen löytänyt vastaukset ongelmiini ja päässyt alkuun Linux digiboksien ihmeelliseen maailmaan.

Ai VU+ Uno 4K:ssa on VIX 5.2 ja AX HD51:ssä on OpenaTV 6.2. Molemmat ovat olleet asennetuna em. bokseihin, kun ostin ne.

Loppukysymys: Saako AX HD51:seen VIX 5.2:sen? Jos saa niin mistä? En ole löytänyt sitä VIXin latauksista.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös