Sivustoa
sponsoroi SatShop.fi

Antenniverkon kanavien tulevaisuus

Viestiketju osiossa 'Digi-TV (harava- ja kaapeli)' , aloittajana Lumikki, 11.06.2013.

 1. Lumikki

  Lumikki Huoltovalikon jäsen

  Kaupunki:
  Länsi Kanta-Häme
  Laitteisto:
  5W,0.8W,9E,13E 100cm
  19E,26E,28E 121cm
  Vu+ Solo2 (2xS2) OpenATV 5.3
  Vu+ Solo SEV2 (2xT2) OpenATV 5.1
  Nuc Kodi Libre. 7.0.3
  Vaikka ihan asiaa puhut, niin sen sanon että me kuluttajat emme ratkaise mitään. Koska meillä kuluttajilla ei ole yhtenäistä vaikutuksen mahdollisuutta, joka aiheuttaa sen että operaattorin, laitevalmistaja ja viihdeteollisuus voi tehdä ihan mitä niitä lystää. Johtuu siitä että meiltä kuluttajilta puutuu selkäranka tehdä järkeviä päätöksiä eli äänestää lompakolla huonoja asioita vastaan. Kuluttajina olemme liian hajanainen ja erimielinen yhteisö minkäänlaiseen järkevään yhtenäiseen päätökseen.

  Itsekin olen sitä miltä että jos ohjelmassa on mainoksia niin sen pitäisi olla ilmainen. Mutta se mitä mieltä minä olen ei tule vaikuttamaan asiaan.
  Yle HD ja MTV3 HD ovat ilmaisia, joten toivotaan parasta myös muiden suhteen. Nehän kuuluvat näihin yhteiskunnallisiin velvoitteisiin.

  Mutta aikoinaan edes mennyt Nelonen HD ei ollut ilmainen, vaikka sen olisi pitänyt olla.
  Myös jos hakee satelliitti puolelta jotain esimerkkiä, niin MBC 7W mainoskanavat ovat SD:llä ilmaisia ,mutta HD-kanavina salattuja. Miksi tuo ero?
  SD-kanavat ovat usein ilmaisia koska viihdeteollisuus ei puutu niihin. Ne on kiinnostunut vain HD-kanavista, joissa on se tulevaisuus. Ennen kuin tulee 4K-järjestelmät.
  Koko viihdeteollisuuden tekninen kontrolli on rakennettu HD järjestelmiä varten.
   
 2. Ilman rekisteröitymistä näet vain viestiketjun ensimmäisen viestin.

Jaa tämä sivu